Logistiek als service: De client in beeld

De client en haar behoeften zijn onze focus. PEGA Logistics is een partner voor haar clienten. Ons ervaren team werkt gemotiveerd en volgens betrouwbare en hoge kwaliteitsnormen. Intensief leren en inzicht verschaffen in de veeleisende mondiale logistieke markt. In ons wereldwijde netwerk dragen wij tesamen met onze partners zorg voor een soepele afhandeling van alle zendingen. De coordinatie tussen de verschillende modaliteiten, het verzorgen van de noodzakelijke documenten alsook het naleven van de douane-regelgeving, wij doen dit betrouwbaar en zorgvuldig. De clienten van PEGA Logistics worden regelmatig geïnformeerd over het vervoers proces. Eventuele problemen in de logistieke keten, lossen we -indien mogelijk- automatisch op de achtergrond op.

 

Industrieën:

PEGA Logistics biedt uitstekende logistieke oplossingen voor alle industrieën. Ongeacht welk product u transporteert​​, wij vinden een oplossing. PEGA Logistics is de expediteur voor al uw logistieke opdrachten.

 

Vervoers Modaliteiten:

Efficiënte logistiek is - in veel gevallen - succesvol mits niet alleen gebasseerd op één vervoersmodaliteit: daarom organiseert PEGA Logistics multimodale transportketens. Het vervoer van goederen over de weg, per spoor, zee en lucht - wij analyseren de organisatie van uw logistieke eisen en basseren dit op de meest efficiënte, rendabele en milieuvriendelijke transportketen.

 

Green Logistics:

Ook voor het milieu is multimodaal vervoer een pluspunt. Goederenvervoer per spoor is zonder meer milieuvriendelijk en duurzaam. PEGA Logistics verbindt zich aan milieuvriendelijke logistiek, want dat zal de uitdaging zijn in de toekomst.