Moers/Duisburg

Het bedrijf PEGA Logistics GmbH werd opgericht in het jaar 2000 in Moers. PEGA Logistics is gespecialiseerd in multimodale logistiek, we bevinden ons in het hart van Europa’s logistieke hub.

Ons kantoor bevindt zich in de nabijheid van de grootste logistieke hub in het Duitse achterland: de haven van Duisburg. Hier werken de diverse vervoersmodaliteiten (binnenvaart, spoor, weg-en luchtvracht) nauw samen. De haven van Duisburg, de grootste binnenhaven ter wereld, met directe verbindingen naar de belangrijkste zeehavens, vele treinverbindingen, tal van snelwegen en twee grote luchthavens (Düsseldorf, Keulen) bepalen het logistieke landschap in deze regio.

Onze clienten profiteren van onze nabijheid op alle gebieden van logistiek. Ervaren personeel op onze vestiging werkt nauw samen met nationale en internationale partners. Wij bieden onze clienten alles wat met logistiek te maken heeft, met inbegrip van de douaneformaliteiten, documentatie en verzekeringen.


Rotterdam

De grote zeehavens in Nederland zijn van groot belang voor geheel Europa. Zij zijn de knooppunten voor goederen uit de hele wereld. Van daaruit worden de goederen verdeeld in het achterland van West-en Centraal-Europa: per schip, per spoor en over de weg.

PEGA Logistics is sinds 2009 met PEGA Logistics (Netherlands) B.V. vertegenwoordigd in Rotterdam, dit om de clienten binnen de Benelux regio beter te kunnen bedienen. Het zwaartepunt is gericht op de wereldwijde verschepingen van containers, dit is de hub waar internationale zendingen samenkomen.

De medewerkers welke werkzaam zijn in Rotterdam kenmerken zich door meertaligheid, kennis van de juridische en formele vereisten die buiten Europa gelden, en de uitgebreide ervaring in de internationale logistiek. Beide bedrijven, Moers/Duisburg en Rotterdam werken dan ook aan vele projecten samen en in nauw overleg.