PEGA Logistics: Lokaal in Moers/Duisburg en Rotterdam, met partners wereldwijd actief.

PEGA Logistics werd opgericht in het jaar 2000 in Moers. In de onmiddellijke nabijheid van de top logistieke locatie Duisburg-Hafen, werken we sindsdien als een dienstverlener in expeditie en logistiek. Door onze speciale betrekkingen met het achterland van de grote zeehavens hebben we in 2009 een kantoor geopend in Rotterdam. Vanuit beide kantoren worden onze internationale clienten professioneel bediend.

 

PEGA Logistics is een expediteur en dienstverlener welke de gehele logistieke keten organiseert voor haar clienten. Wij zijn vertrouwd met alle vormen van vervoer en zijn ervan overtuigd, dat voor veel logistieke opdrachten gecombineerd vervoer de beste oplossing is. PEGA Logistics biedt nogimmer de echte deur-tot-deur-oplossingen aan. Ook gevaarlijke goederen worden door ons betrouwbaar vervoerd.

 

Het gekwalificeerde personeel van PEGA Logistics is bekend met de relevante wet-en regelgeving. Bijscholing houdt ons up-to-date zodat uw goederen professioneel begleid worden van start tot finish.

 

Bij eventuele congestie op bepaalde routes of bij verschillende vormen van vervoer, raden wij u alternatieve mogelijkheden aan. Het merendeel van onze partners is er klaar voor om (bijna) alles te doen wat mogelijk is. Het internationale netwerk van PEGA Logistics bevat een reeks van bewezen agenten en partners in de logisitiek.

 

We beschikken over een brede expertise in het internationale vervoer over zee. Het transport van FCL danwel LCL containers en/of bulkgoederen, is waar ons zwaartepunt ligt. PEGA Logistics organiseert wereldwijd voor- en natransporten naar/van alle belangrijke zeehavens. Zelfs de meest complexe zendingen met inbegrip van bijvoorbeeld de VS en het Verre Oosten worden door ons probleemloos uitgevoerd.

 

Green Logistics is niet zomaar een slogan voor PEGA Logistics, hier wordt doorons reeds uitvoering aan gegeven vandaag de dag. Door uw goederen per spoor te vervoeren wordt er door ons tevens een bijdrage geleverd aan de bescherming van het milieu. De eisen voor milieuvriendelijke logistiek zal gestaag toenemen de komende jaren, PEGA Logistics heeft al de nodige kennis in huis.

Expertise in Metaalsector: voor clienten in de metaalsector, behandelen we reeds sinds jaren speciaal transport. Met gebruik van speciaal chassis van onze partners beladen we los materiaal (bijv. metaalschroot) in verticale toestand in 20' of  40' standaard box containers. Dit elimineert tijdrovende en dure overslag van uw materiaal dat wordt vervoerd in containers, en komt derhalve snel en gemakkelijk aan op de eindbestemming.